Hypnose en hypnose-audio's

voor een beter, gezonder en gelukkiger leven

Geraakt door Hypnose logo

'Ik heb veel meditatie-apps geprobeerd, maar er kan mij maar één tot rust brengen en dat is de stem van Walter. Een absolute aanrader!' - Els Van den Bruel

'Als mijn molentje maar blijft draaien, laat Walter me in slaap vallen. Een zalige, warme stem. Ik zou het niet meer willen missen.' – Veronique de Ruyver

'Hypnotherapie is een prettige en zachte methode om problemen aan te pakken. Walter is de beste die er is.' – Amanda Hopman

'Ik heb veel meditaties geprobeerd, maar die van Walter werkt écht. Ik heb er veel baat bij, bijvoorbeeld met in slaap vallen.' - Angela de Nijs

Lees HIER alle reviews

Een effectieve methode

Walter Callebaut, hypnosetherapeut

Waarom zou je kiezen voor deze hypnose-audiotracks van Walter Callebaut?

Wat zijn hypnose-audio’s?

Hypnose-audio’s van ‘Geraakt door Hypnose’ zijn een handige manier om van alle voordelen van een professionele hypnosesessie te genieten, zonder een afspraak te moeten maken met een hypnosetherapeut. In plaats van een hypnosetherapeut te ontmoeten die je persoonlijk door hypnose leidt, selecteer je een vooraf opgenomen hypnose-audio om naar te luisteren op je smartphone, computer, laptop of tablet.

Onze hypnose-audio’s worden ingesproken door Walter Callebaut, bekend hypnosetherapeut en -docent en gastspreker in Vlaanderen en Nederland, die omwille van zijn kenmerkende, warme stem ook geregeld gevraagd wordt voor andere (stem)doeleinden.
 

In deze audiosessies brengt zijn stem je in een fijne, ontspannen hypnotische staat, zodat alle suggesties dieper opgenomen worden in het onderbewustzijn. Hierdoor zijn veranderingen mogelijk en zal jij je doelen bereiken. Op het einde van de hypnosesessie zal je je helder, enthousiast en goed voelen.

Hypnose-audio’s zijn ook zeer betaalbaar. Ze zijn veel kosteneffectiever dan persoonlijke hypnosesessies, omdat je ze eender waar en wanneer kan beluisteren.

Wat is hypnose eigenlijk?

Hypnose is een diepgaand en natuurlijk fenomeen dat ons helpt verbinding te maken met ons onderbewustzijn. Ons onderbewustzijn – dat verantwoordelijk is voor zo’n 95 % van onze gedragingen – is eigenlijk de opslagplaats van onze diepste emoties en ervaringen.

Hypnose is een zeer krachtige manier om voorgoed verlost te zijn van angsten, om trauma’s te verwerken, af te slanken, slechte gewoonten (zoals o.a. nagelbijten en roken) af te leren, pijn te verminderen en nog zoveel meer. Tevens is het een uitstekend hulpmiddel tegen stress en slapeloosheid.

Ook bij examenstress, onzekerheid (bijv. om te spreken voor een publiek), verdriet, neerslachtige gevoelens, seksuele problemen, pijnlijke herinneringen en zo meer is hypnose een zeer doeltreffend hulpmiddel.

Het helpt je ook jouw gevoel van zelfzekerheid en zelfvertrouwen te versterken

Hypnose is veilig en wordt als zeer ontspannend ervaren.
Het is dus absoluut niet te vergelijken met de “showhypnose” die je kent van TV.

Audio-opnames gebruiken om jezelf te hypnotiseren

Jezelf hypnotiseren met een hypnose-audio-opname lijkt erg op een persoonlijke hypnosesessie. Onze geluidsfragmenten brengen jou eerst in een ontspannen staat, waarna alle gegeven suggesties (met betrekking tot jouw ‘issue’) dieper zullen binnendringen in jouw onderbewustzijn. Hypnose maakt jouw onderbewustzijn dus makkelijker toegankelijk.

Op het einde van de sessie word je op een fijne manier terug uit deze hypnotische staat gehaald, waarbij jij je fris, alert en enthousiast zal voelen, klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Walter Callebaut Geraakt door Hypnose

Hoe hypnose-audio’s met succes gebruiken?

Het belangrijkste aspect van succes met hypnose-audio-opnames is herhaald luisteren.  Dit is vergelijkbaar met andere dingen in het leven waar herhaling, of dagelijkse oefening, het belangrijkste onderdeel is van het bereiken van het gewenste resultaat.  Hoe meer je naar een audio-opname luistert, hoe meer de boodschap onderdeel wordt van je dagelijks leven.

Dagelijks luisteren is dus aanbevolen.  Je mag de hypnose-audio ook meer dan 1 keer per dag beluisteren. Het zal nóg doeltreffender worden.

Kies een moment dat geschikt is voor jou. De meeste mensen luisteren in hun bed voor het slapen gaan, bij het ontwaken of tijdens lunchtijd.  Een andere geweldige tijd is tijdens een pauze halverwege de ochtend of halverwege de middag of direct na het werk.  Of als je het openbaar vervoer neemt, kan je luisteren tijdens jouw ochtend- of avondrit, zolang je maar niet zelf rijdt.

Onze ‘Geraakt door Hypnose’-opnames zijn speciaal ontworpen om gemiddeld minder dan 20 minuten lang te zijn, wat jou de mogelijkheid geeft om tijdens je dagelijkse routine een of meer keren te luisteren met minimale onderbreking.